Onze Diensten

Elektrotechnische installaties

Of het u gaat om een huisinstallatie, een bedrijfspand, een nieuw bouw project of een machinepark. Wij kunnen u het gehele traject begeleiden om tot een geweldig eind resultaat te komen. Zowel in het uitwerken van het eerste plan, het tekenen van een cad tekening, het installatiewerk en het testen en opleveren van de nieuwe installatie. Als erkend installateur met zegelrecht bij meerder netbeheerders staan wij garant voor kwaliteit.

Verlichting en noodverlichting

Wij zijn uw partner in het verhelderen van ruimtes en het vergroten van veiligheid met geavanceerde verlichtingsoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van zowel reguliere als noodverlichtingssystemen, en streven ernaar om uw omgeving te transformeren met helderheid en gemoedsrust.

Video bewaking

Wij bouwen complete CCTV systemen met als basis het NX-Witness platform. Dit systeem werkt nagenoeg met elke camera en kan vanaf een klein systeem heel makkelijk uitgroeien tot een heel groot complex systeem. Welk systeem kan nu een heel jaar aan beelden doorzoeken in 1 seconde. Dit systeem combineren met de nieuwste camera's met AI maakt dit helemaal een perfect systeem om gebeurtenissen snel te herkennen en terug te zoeken. Laat het systeem bijvoorbeeld zoeken naar een mannelijk persoon met een rode trui of jas en een blauwe broek, binnen een paar seconden heeft u het resultaat in hoge resolutie. En met een paar klikken later het resultaat op een usb-stick staan.

Scroll naar boven