bedrijven
particulier
contactgegevens
 
   

Electrix geeft u een betrouwbaar advies voor de inrichting van uw elektrotechnische installaties in en om het huis. Daarvoor kunt u uiteraard kiezen uit alle mogelijkheden die op de markt zijn. Zodat er, met aandacht voor een gezonde kwaliteit prijsverhouding, de beste oplossing in huis gehaald wordt.

Veiligheid
Schakel de elektroinstallateur in voor een veilige installatie in uw huis. Electra is onzichtbaar aanwezig in huis maar i.v.m. brandveiligheid, kortsluiting en andere onvoorziene gebeurtenissen uw speciale aandacht waard. Wanneer u twijfels heeft of in uw huis de installaties op een degelijke manier zijn aangelegd kunt u ons inschakelen voor een inspectie. Zodat u weer met een gerust hart kunt gaan slapen...

Plannen?
Neem contact met ons op als u erover denkt om uw huis te verbouwen, bezig bent met nieuwbouwplannen of als u een specifiek probleem wilt aanpakken zoals de aanleg van een beveiligingssysteem. Wij zorgen ervoor dat u op een veilige en betrouwbare installatie kunt rekenen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte en advies aan!

Voorbeeld van een project in de particuliere sector is de volledige aanpak van de installaties in een nieuwbouw woonboederij. Bij de bouw is door Electrix zorg gedragen voor de aanleg van elektra, datanetwerk, telecommunicatie, alarminstallatie en videobewaking. Maar aarzel niet om ook bij kleinere particulieren projecten contact op te nemen.

Betrouwbare afspraken
Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is dat u op ons kunt vertrouwen. Flexibiliteit en betrouwbaarheid op het gebied van afspraken staan daarom hoog in het vaandel.


Neem contact op met Electrix via


Electrix is lid van de Uneto.

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. In de totale installatiesector zijn ongeveer 12.300 bedrijven actief. De UNETO-VNI heeft ruim 6.000 leden, van relatief kleine familiebedrijven tot internationaal opererende installatieconcerns.

uneto logo